torsdag 8 mars 2012

Några rader från mig!

Jag har inte varit inne och skrivit här på länge men känner nu att jag vill skriva några rader.


I bland har tanken inom mig vaknat och gjort sig lite påmind genom att viska lite svagt" ska du inte börja blogga igen?"

Jag kan ärligt känna mig lite kluven men känner att jag inte vill leva under pressen från mig själv att jag ska skriva något i bloggen varje dag.

Jag får se hur jag kommer att gå till väga lite längre fram. Kanske jag kommer på andra tankar och kanske jag gör något annat av bloggandet?


De flesta av er vet nog att min dotter nu befinner sig på ett begandlingshem. Hon trivs och tror på att hon ska kunna få den hjälp hon är i så stort behov av.


Jag själv tycker det är jätteskönt och veta att hon trivs och har det bra.

Jag kan som mamma bara säga att jag verkligen hoppas och önskar att hon ska ha kommit till rätt ställe denna gång!


Önskar er alla en skön kväll!


Kramar Zita6 kommentarer:

 1. Kramas tbx såklart :)

  SvaraRadera
 2. Jo snälla Zita, jag tror på bloggandet! Ett sätt att få ur sig sina tankar och samtidigt få respons. Men inte ska man ha kravet på sig själv att skriva varje dag. Nej man ska skriva när man har andan på för det. Jag skrev mycket varje dag förr, men nu blir det glesare. Det är inget jag har dåligt samvete för även om jag kan tycka att det är väldigt synd att jag inte hinner mera.
  Hoppas också att din dotter har det så bra som möjligt nu.

  SvaraRadera
 3. Massa kramar till dig Zita och hoppas ändå att du väljer att börja blogga igen. <3

  SvaraRadera
 4. Hur gammal är din dotter och hur länge har hon vart sjuk? Hoppas det går bra för er och att on får den hjälp hon behöver! :)

  SvaraRadera
 5. Skänker dig styrka att vara mamma i denna extremt svåra situation.Kämpa på,det goda och det bra måste vinna en dag...<3

  SvaraRadera